Врати за балкони и тераси /

За големи пространства

истемите за ПВЦ врати на терасите, както и тези на балконите увеличават жилищното Ви пространство около градината, терасата или балкона и по този начин осигуряват обширно жилищно пространство във вашия дом. . Обикновено се правят по същия начин и от същите профилни системи като ПВЦ прозорците. Има различни изработки – от класическите въртящи се и наклонени врати, през двукрили врати, до накланящи се и плъзгащи се системи.

Специалист в близост до Вашето местоположение с удоволствие ще Ви посъветва!

Технически спецификации

  • 5-камерна технология за изработка на дограма (за система Arcade) и 6-камерна технология (за системи Prestige и Eforte)
  • Дълбочини на крилото от: 71 мм, 76 мм, 84 мм
  • Стъклопакет от 6 до 56 мм
  • 2,50 м максимален размер на крилото с прилепване
  • Налични са прагове, които са на едно ниво с пода
  • 40 различни цвята и с алуминиеви облицовки (налични за Prestige и Eforte)

Easystep – прагът с височина от нула сантиметра, през който се минава безпрепятствено

Дори праговете на балконски ПВЦ врати с височина от едва 1-2 см крият малък риск от спъване, когато става въпрос за деца или възрастни хора. Разположеният на едно ниво с пода праг Easystep, който се използва при системата Eforte, вече не представлява препятствие за детските колички, проходилките за възрастни и др.  Като термично разделен праг той оптимизира контакта с пода и по този начин предотвратява големи топлинни загуби.
Освен това допълнително заключване в областта на прага подобрява охраната срещу крадци, а самият праг улеснява почистващите дейности благодарение на премахващата се защитна поставка.

Накланящи се и плъзгащи се системи

За накланящите се и плъзгащи системи на ПВЦ вратите има възможност за няколко варианта на изработка: могат да бъдат два, три и четири елемента, като плъзгащото крило може да бъде наклонено отделно с цел вентилация.

Накланящи се и плъзгащи се системи

Енергийно-ефективни балконски врати, отговарящи на всички конструктивни изисквания

Продуктовото портфолио на Inoutic е перфектно адаптирано към индивидуалните изисквания и към най-различни размери, за да може, когато се извършват дейности по ремонт или модернизиране, монтажът в старите сгради да бъде безпроблемен. Оптималната топлоизолация се гарантира чрез многокамерни профили и опционален термично разделен праг. Стоманената армировка се грижи за максимална стабилност и дългосрочна експлоатация. Персоналните желания по отношение на дизайна биват изпълнени благодарение на изключително широкия спектър от цветове и алуминиеви капачки.

Енергийно-ефективни балконски врати, отговарящи на всички конструктивни изисквания

Разгъващи се и плъзгащи се системи - тип хармоника

При разгъващите се и плъзгащи системи „разгъващият се механизъм“ на практика Ви позволява да използвате цялата ширина на отваряне на ПВЦ вратите. В зависимост от дизайна елементите на крилото могат да се сгъват по различен начин. Няма фиксирани остъклени елементи, прегради или стълбове, които да блокират мястото за преминаване.

Допълнителна информация за накланящите се и плъзгащи се и разгъващите се и плъзгащи се ПВЦ системи

Разгъващи се и плъзгащи се системи - тип хармоника

Система за цветове на Inoutic /

Индивидуални цветове за всеки вкус

Цветните ПВЦ прозорци и врати за тераси внасят творчески акцент и оказват съществено влияние върху визията на фасадата. 
Със своя широк набор от декори Inoutic предлага почти безгранични възможности за оформление. По този начин новопостроените сгради или тези, които са реновирани, могат да бъдат изработени напълно индивидуално и може да се придаде съвсем нова визия на техните фасади.

Цветовете на нашите ПВЦ прозорци са групирани по архитектурни стилове, като така улесняваме максимално Вашия избор, който да бъде напълно според личните Ви предпочитания.

Модерни цветове

Die modischen Grautöne verbinden sich mit einer edlen Perlstruktur zu einer raffinierten Akzentuierung der Bauarchitektur.

Архитектурни цветове

Визията на висококачествените цветове, наподобяваща алуминий, и изисканите сиви нюанси придават на фасадата изключителна елегантност.

Класически цветове

Нашите най-продавани цветни декори отлично допълват архитектурата на жилищни и на административни сгради и са подходящи както за ново строителство, така и за проекти за саниране.

Вечни цветове

Вечни цветове внасят цветни акценти върху фасадата на сградата посредством непреходни и красиви цветове с несиметрични дървесни шарки.

Традиционни цветове

Топлите дървесни декори, придаващи естествена визия с фино оформени несиметрични дървесни шарки, допълват перфектно както традиционни, така и модерни архитектурни стилове.

За сваляне

Съвети и факти

Конфигуратор за цветове

Конфигуратор за цветове

Посредством нашия конфигуратор за цветове можете само с няколко клика на мишката да придадете нов дизайн на Вашата фасада. Просто качете снимка на Вашата къща и го изпробвайте!

Калкулатор за пестене на енергия

Калкулатор за пестене на енергия

Изчислете бързо и лесно с нашия калкулатор за пестене на енергия колко пари и CO2 можете да спестите през следващите години с нови прозорци и врати.