Плъзгане с повдигане /

Свържете интериора на дома с пространството отвън

Вратите Плъзгане с Повдигане са особено подходящи за големи размери, тъй като могат да се отварят лесно и удобно. Движещите се крила могат съвсем лесно да бъдат плъзгани по хоризонталата.

Вратите Плъзгане с повдигане на Инаутик имат не само изключително добри въздухо и водонепропускливост, но също така покриват и стандартите за топлоизолация с коефициент Uf = 1.3 W / m2K, а освен това осигуряват висока стабилност заради изключително здравите укрепвания в касата и крилото.  

Плъзгане с Повдигане от Инаутик е съвместимо с всички прозоречни системи.

Специалист в близост до Вашето местоположение с удоволствие ще Ви посъветва!

Ein Fachbetrieb in Ihrer Nähe berät Sie gerne!

Технически характеристики:

 • Отличен коефициент на топлопреминаване Uf = 1.3 W / m2K
 • 5 – камерен профил
 • Висока устойчивост на вятър и водонепропускливост.
 • Висока стабилност заради големи стоманени укрепвания в касата и крилото.
 • Лесни за отваряне и затваряне
 • Възможност за остъкляване до 52 мм.
 • Повишена защита от влизане взлом
 • Най-добрата защита от влага и корозия
 • ПВЦ или алуминиев праг както за стари, така и за нови сгради
 • По-нисък алуминиев праг <20 мм
 • Подходяща система за много големи размери (височина до  2.60 м)
 • Налична е във всички 40 цвята на Инаутик.
Прочетете повече
Технически характеристики:

Комфортът и удобството ви са гарантирани!

Вратите Плъзгане с Повдигане на Инаутик предлагат максимален комфорт, сигурност и защита от атмосверните условия. Дори много големи по размер врати могат лесно да бъдат отваряни и затваряни бес особени усилия.  Нашата система Плъзгане с Повдигане може да бъде и изцяло автоматизирана – отваряне с дистанционно управление.

Вратите Плъзгане с Повдигане могат да се използват както за реновиране на стари сгради, така и за новопостроени такива. Предлагаме и специално изработен изключително нисък праг, който на практика е равен с пода.  

Комфортът и удобството ви са гарантирани!

Модерна врата Плъзгане с Повдигане за по-голям простор!

Супер ниската каса с височина от само 45 мм  вкарва в дома ви допълнителна светлина за един модерен и светъл интериор. Може да избирате от 40-те различни цвята и декора: имитация на дърво, алуминиев вид или други модерни сиви цветове.  Вратата изглежда добре и когато е отворена, защото профилите за врати Инаутик се фолират не само върху бяла основа, но и върху кафява или антрацит.

Модерна врата Плъзгане с Повдигане за по-голям простор!

Inoutic Farbsystem /

Individuelle Farben für jeden Geschmack

Farbige Fenster und Terrassentüren setzen gestalterische Akzente und prägen maßgeblich die Optik der Fassade. 
Inoutic bietet mit einer großen Auswahl an Dekoren fast unbegrenzte Gestaltungsmöglichkeiten. Neubauten wie auch Renovierungsobjekte lassen sich so ganz individuell entwerfen und verleihen Ihrer Fassade einen neuen Glanz.

Unsere Fensterfarben sind in architektonische Stilrichtungen gruppiert und ermöglichen Ihnen so eine einfache Farbauswahl ganz nach Ihren persönlichen Vorlieben.

Модерни цветове

Die modischen Grautöne verbinden sich mit einer edlen Perlstruktur zu einer raffinierten Akzentuierung der Bauarchitektur.

Архитектурни цветове

Визията на висококачествените цветове, наподобяваща алуминий, и изисканите сиви нюанси придават на фасадата изключителна елегантност.

Класически цветове

Нашите най-продавани цветни декори отлично допълват архитектурата на жилищни и на административни сгради и са подходящи както за ново строителство, така и за проекти за саниране.

Вечни цветове

Вечни цветове внасят цветни акценти върху фасадата на сградата посредством непреходни и красиви цветове с несиметрични дървесни шарки.

Традиционни цветове

Топлите дървесни декори, придаващи естествена визия с фино оформени несиметрични дървесни шарки, допълват перфектно както традиционни, така и модерни архитектурни стилове.

За сваляне

Съвети и факти

Конфигуратор за цветове

Конфигуратор за цветове

Посредством нашия конфигуратор за цветове можете само с няколко клика на мишката да придадете нов дизайн на Вашата фасада. Просто качете снимка на Вашата къща и го изпробвайте!

Калкулатор за пестене на енергия

Калкулатор за пестене на енергия

Изчислете бързо и лесно с нашия калкулатор за пестене на енергия колко пари и CO2 можете да спестите през следващите години с нови прозорци и врати.