Покривни покрития за стрехи,
покриви и покриви

Облицовките за покриви от PVC или от патентования дървонапълнен полимерен композитен материал Twinson впечатляват с многото си възможности за употреба и с издръжливостта си. С различните профили, цветове и дължини на профилите е възможно индивидуално оформление почти във всички сфери. По този начин челните дъски, капчуците и обърнатите надолу, видими елементи на покрива получават приятна визия и продължителна защита от неблагоприятни метеорологични условия и UV лъчи.

Ъглови и плоски профили за облицовка от PVC

Мултифункционалните профили за облицовка, изработени от PVC твърда пяна и с допълнителен слой от твърдо PVC, гарантират стилния дизайн на покрива.

Облицовки за капчуци от PVC

Профилите с камери, изработени от твърдо PVC, са подходящи преди всичко за облицоване на труднодостъпни места на покрива и стените. 

Стрехи от Twinson

Профилите за облицовка от дървонапълнения полимерен композитен материал Twinson съчетават естествена дървесна визия с лесната поддръжка и дългия живот на PVC. 
Конфигуратор за цветове

Конфигуратор за цветове

Посредством нашия конфигуратор за цветове можете само с няколко клика на мишката да придадете нов дизайн на Вашата фасада. Просто качете снимка на Вашата къща и го изпробвайте!

Калкулатор за пестене на енергия

Калкулатор за пестене на енергия

Изчислете бързо и лесно с нашия калкулатор за пестене на енергия колко пари и CO2 можете да спестите през следващите години с нови прозорци и врати.