WPC настилки за тераси от Twinson

Патентованият дървонапълнен полимерен композитен материал Twinson Ви гарантира наслада за дълго време от Вашата тераса, пространства около басейна или градинска пътека. Усилията за поддръжка са минимални – боядисването не е необходимо, а цветовете се запазват в продължение на много години.

Terrace Massive – компактната настилка, идеална за извити форми

Тази здрава WPC настилка няма камери и може да се реже като дърво. Налична е с две различни повърхности с естествена дървесна визия: фино рифелувана и гладко структурирана.

Terrace Massive Pro – изключително устойчива с пластмасов покриващ слой

Като вид тези настилки за тераси са солидни с пластмасовия покриващ слой, изключително устойчивост на петна, много лесни за поддръжка и същевременно притежават естествена визия благодарение на автентичните несиметрични дървесни шарки.

Terrace – класическият избор за всички пространства в градината и къщата

Тази WPC настилка предлага много добро съотношение цена-ползи и е подходяща за градински пътеки, вътрешни дворове, тераси и балкони. Имате избор от две повърхности: грапава и фино рифелувана.

Принадлежности за Вашите тераси: LED лампички и профили за вентилация

Лампичките внасят топлина и комфорт в градината и външните Ви площи. Профилите за вентилация осигуряват необходимото вентилиране.

Конфигуратор за цветове

Конфигуратор за цветове

Посредством нашия конфигуратор за цветове можете само с няколко клика на мишката да придадете нов дизайн на Вашата фасада. Просто качете снимка на Вашата къща и го изпробвайте!

Калкулатор за пестене на енергия

Калкулатор за пестене на енергия

Изчислете бързо и лесно с нашия калкулатор за пестене на енергия колко пари и CO2 можете да спестите през следващите години с нови прозорци и врати.