Профил за прозорци Prestige /

Перфектно балансирана прозоречна система

Хармоничен дизайн на ПВЦ дограмата, съчетан с висока функционалност, изразяваща се в много добра шумоизолация и перфектни топлоизолационни стойности, отговарящи на последните изисквания на Регламента за пестене на енергия и покриващи параметрите, необходими за придобиване на правото за финансова подкрепа по KfW (Kreditanstalt für Wiederaufbau). С прилагането на най-съвременна технология за 6-камерен профил с дълбочина от 76 мм можете да постигнете големи икономии на енергия и значително намаляване на разходите за отопление.

Перфектната изработка на този качествен ПВЦ профил е налице и при четирите варианта на дизайна, като е налична и широка гама от цветове, както и алуминиева капачка. Към системата Prestige се предлагат също и подходящи входни врати, повдигащи се и плъзгащи се врати, врати тип хармоника.

Технически спецификации

 • 76 мм дълбочина на профила, 6-камерен
 • Коефициент на топлопреминаване на целия прозорец Uw до 0,66 W/m2K
 • Крилото може да бъде изработено в 4 различни дизайна
 • Стъклопакети с дебелина до 44 мм за много добра топло- и шумоизолация, респективно до 56 мм при класическото полускосено крило
 • ПВЦ системата се предлага и с термопрофил от рециклируем материал за по-добра топлоизолация
 • Коефициент на топлопреминаване на рамката: Uf до = 1,0 W/m2K с термопрофил; Uf = 1,1 W/m2K с централно уплътнение, респективно Uf = 1,2 W/m2K с уплътнение на притвора на прозореца
 • Извивките и 20-градусовите скосявания подсигуряват добро оттичане на водата и хармоничен дизайн
 • Вътрешен двустъпков стъклодържач за по-добра защита против крадци
 • Височина на фалца на стъклото от 25 мм за предотвратяване на събирането на кондензна вода
 • Три периферни подаващи се на заваряване TPE уплътнения при система с централно уплътнение и две при система с уплътнение на притвора на прозореца
 • Сертифицирана по RAL система за лепене - бондинг, позволяваща височина на прозоречните елементи от пода до тавана до 2,6 м
 • Опционално сухо залепване при класическо полускосено крило
 • Шумоизолация до 47 dB (клас на шумозащита 5)
 • 40 различни цвята ламинирани фолиа
 • Класическият вариант на Prestige с полускосено крило също може да бъде изработен с алуминиева облицовка – неограничен избор на цветове
Прочетете повече

40 цвята и декора

ПВЦ прозорците Prestige могат да бъдат съвсем индивидуално адаптирани към Вашите изисквания и лични предпочитания. Можете да направите своя избор между 40 универсални цвята, декори с вид на дърво, повърхности с перлена структура или с вид на алуминий. Опционалната алуминиева облицовка предоставя неограничени възможности за селектиране на цвят. Перфектно съчетани цветово прозоречни профили в антрацит и кафяво гарантират дори и в отворено положение наличието на хармонична визия.

Открийте подходящия цвят за Вашите прозорци!

40 цвята и декора

Много добри изолационни стойности, отговарящи на изискванията на съвременното строителство

Изборът на дограма може да окаже много сериозно влияние – както върху разходите Ви за отопление, така и върху опазването на климата. Можете да сте сигурни, че Prestige ще се отрази позитивно и на двете. Със своите респектиращи изолационни стойности и дълбочина на профила от 76 мм Prestige Ви предлага екологично и дългосрочно решение, отговарящо на високите изисквания.
В сравнение със стандартните дограми с единично остъкляване прозорците на Inoutic с висококачествените си стъклопакети могат да намалят разходите за отопление с до 40%.
Изчислете тук колко енергия ще спестите!
Много добри изолационни стойности, отговарящи на изискванията на съвременното строителство

Система за цветове на Inoutic /

Индивидуални цветове за всеки вкус

Цветните ПВЦ прозорци внасят творчески акцент и оказват съществено влияние върху визията на фасадата на къщата, апартамента, офиса Ви. 
Със своя широк набор от декори Inoutic предлага почти безгранични възможности за дизайнерски решения. По този начин новопостроените сгради или тези, които са реновирани, могат да бъдат изработени напълно индивидуално и може да се придаде съвсем нова визия на техните фасади.

Цветовете на нашите ПВЦ прозорци са групирани по архитектурни стилове, като така улесняваме максимално Вашия избор, който да бъде напълно според личните Ви предпочитания.

Модерни цветове

Die modischen Grautöne verbinden sich mit einer edlen Perlstruktur zu einer raffinierten Akzentuierung der Bauarchitektur.

Архитектурни цветове

Визията на висококачествените цветове, наподобяваща алуминий, и изисканите сиви нюанси придават на фасадата изключителна елегантност.

Класически цветове

Нашите най-продавани цветни декори отлично допълват архитектурата на жилищни и на административни сгради и са подходящи както за ново строителство, така и за проекти за саниране.

Вечни цветове

Вечни цветове внасят цветни акценти върху фасадата на сградата посредством непреходни и красиви цветове с несиметрични дървесни шарки.

Традиционни цветове

Топлите дървесни декори, придаващи естествена визия с фино оформени несиметрични дървесни шарки, допълват перфектно както традиционни, така и модерни архитектурни стилове.

Съвети и факти

Конфигуратор за цветове

Конфигуратор за цветове

Посредством нашия конфигуратор за цветове можете само с няколко клика на мишката да придадете нов дизайн на Вашата фасада. Просто качете снимка на Вашата къща и го изпробвайте!

Калкулатор за пестене на енергия

Калкулатор за пестене на енергия

Изчислете бързо и лесно с нашия калкулатор за пестене на енергия колко пари и CO2 можете да спестите през следващите години с нови прозорци и врати.