Профил за прозорци Eforte /

Безкомпромисно добре изработена система за пестене на енергия

С ПВЦ профилната система Eforte обръщаме особено внимание на въпроса за топлоизолацията на къщата, апаратамента или офиса, тъй като ефективното пестене на енергия е едно от най-сериозните предизвикателства в наши дни.  С дълбочина на профила от 84 мм, конвенционална стоманена армировка и без допълнителни изолационни компоненти и аксесоари системата Eforte постига уникалнаUf-стойност от 0,95 W/m²K.  В допълнение към обикновените уплътнения има още едно иновативно уплътнение, разположено във фалца на рамката, което допринася за още по-добрата изолация.
 
Дебелината на стъклопакета, двоен или троен, може да достигне до 56 мм, ако трябва да е пригодена за специално защитно стъкло или за шумова изолация. Широка гама от цветове и декори позволява всички желания по отношение на дизайна да бъдат изпълнени. Елегантният дизайн на ПВЦ профила Eforte го прави подходящ за монтаж както в стари, така и в новопостроени сгради. Разбира се, можете да откриете и подходящата ПВЦ входна врата за Вашите прозорци Eforte.

Технически спецификации

 • 84 мм ширина на профила, 6-камерен
 • Коефициент на топлопреминаване на рамката Uf = 0,95 W/m2
 • Коефициент на топлопреминаване на целия ПВЦ прозорец Uw до 0,64 W/m2K
 • Изпълнен стандарт за пасивна къща с нормален троен стъклопакет
 • Сертификат IFT Rosenheim за пригодност в пасивна къща
 • Стъклопакети с дебелина до 56 мм за много добра топло- и шумоизолация
 • Две разновидности на дизайна на крилото
 • Ново допълнително уплътнение, разположено във фалца на рамката, за още по-добра топлоизолация
 • Вътрешен двустъпков стъклодържач за по-добра охранителна функция
 • Височина на фалца на стъклото от 25 мм за предотвратяване на събирането на кондензна вода
 • Специална технология за лепене - бондинг, позволяваща височина на прозоречните елементи от пода до тавана до 2,6 м
 • Шумоизолация до 47 dB (клас на шумозащита 5)
 • Елегантен профил с тесни видими контури от 120 мм и 20-градусови наклони за добро оттичане на водата
 • 40 различни цвята за декориране с фолио, както и богат избор на цветове с алуминиева облицовка
Прочетете повече

Богат избор на цветове за индивидуално оформление

Inoutic предлага широка гама от цветове и декори. Палитрата обхваща универсални цветове, декорации с вид на дърво, повърхности с перлена структура или с вид на алуминий.

Открийте подходящия цвят за Вашите прозорци!
Богат избор на цветове за индивидуално оформление

Перфектна топлоизолация за максимално пестене на енергия

Енергийно-ефективният ПВЦ прозорец Eforte с дълбочина на профила от 84 мм и 6 камери постига отлична Uf-стойност от 0,95 W/m²K. Поради тази причина с лекота покрива настоящите изисквания, определени в Регламента за пестене на енергия и стойностите, необходими за придобиване на правото за финансова подкрепа по KfW (Kreditanstalt für Wiederaufbau).
Стандартът за пасивна къща (Uw ≤ 0,8 W/m²K) може да бъде приложен с много добра ефективност откъм разходите със стандартен троен стъклопакет. Eforte е единствената система с конвенционална стоманена армировка и без допълнителни изолационни елементи, която е сертифицирана от международно признатия Институт за прозоречна техника като пригодна за използване в пасивна къща.

Използвайте нашия калкулатор! Изчислете колко енергия и разходи ще спестите!
Перфектна топлоизолация за максимално пестене на енергия

Прозорец Eforte с алуминиево покритие

Визията на истинска алуминиева дограма се постига посредством алуминиева капачка с челно съединени ъгли, без да се губят енергийно-ефективните качества на ПВЦ прозореца. Алуминиевата облицовка може да бъде изработена почти във всякакъв цвят според Вашите предпочитания.
Като алтернатива може да се използват иновативни декориращи фолиа, които да придадат визията, наподобяваща алуминиева дограма. В комбинация с профилите цвят антрацит, Вашите ПВЦ прозорци изглеждат досущ като алуминиеви и се вписват чудесно към архитектоничното съчетание на структурните елементи на Вашия недвижим имот
Прозорец Eforte с алуминиево покритие

Система за цветове на Inoutic /

Индивидуални цветове за всеки вкус

Цветните ПВЦ прозорци внасят творчески акцент и оказват съществено влияние върху визията на фасадата на къщата, апартамента, офиса Ви. 
Със своя широк набор от декори Inoutic предлага почти безгранични възможности за дизайнерски решения. По този начин новопостроените сгради или тези, които са реновирани, могат да бъдат изработени напълно индивидуално и може да се придаде съвсем нова визия на техните фасади.

Цветовете на нашите ПВЦ прозорци са групирани по архитектурни стилове, като така улесняваме максимално Вашия избор, който да бъде напълно според личните Ви предпочитания.

Модерни цветове

Die modischen Grautöne verbinden sich mit einer edlen Perlstruktur zu einer raffinierten Akzentuierung der Bauarchitektur.

Архитектурни цветове

Визията на висококачествените цветове, наподобяваща алуминий, и изисканите сиви нюанси придават на фасадата изключителна елегантност.

Класически цветове

Нашите най-продавани цветни декори отлично допълват архитектурата на жилищни и на административни сгради и са подходящи както за ново строителство, така и за проекти за саниране.

Вечни цветове

Вечни цветове внасят цветни акценти върху фасадата на сградата посредством непреходни и красиви цветове с несиметрични дървесни шарки.

Традиционни цветове

Топлите дървесни декори, придаващи естествена визия с фино оформени несиметрични дървесни шарки, допълват перфектно както традиционни, така и модерни архитектурни стилове.

Съвети и факти

Конфигуратор за цветове

Конфигуратор за цветове

Посредством нашия конфигуратор за цветове можете само с няколко клика на мишката да придадете нов дизайн на Вашата фасада. Просто качете снимка на Вашата къща и го изпробвайте!

Калкулатор за пестене на енергия

Калкулатор за пестене на енергия

Изчислете бързо и лесно с нашия калкулатор за пестене на енергия колко пари и CO2 можете да спестите през следващите години с нови прозорци и врати.