Профил за прозорци Arcade /

Класическа 5 камерна система

Със своята изчистена и тънка форма, както и с високата си функционалност системата за дограма Arcade с дълбочина на профила от 71 мм осигурява стабилна конструкция на ПВЦ прозорци с много добра топлоизолация. А благодарение на съотношението цени - качество дори строителните предприемачи с ограничен бюджет откриват висококачествено решение за съвременното строителство.

Освен това добрата топлоизолация Ви спестява много енергия и пари. ПВЦ профилите от серията Arcade са от техническа гледна точка съвременните профили, които са изключително търсени поради много доброто съотношение цена-ползи.

За Вашите дизайнерски идеи на разположение са множество различни цветове и два варианта на формата на профилите.Подходящи ПВЦ входни врати, повдигащи се и плъзгащи се врати, тип хармоника допълват системата.

Технически спецификации

  • 71 мм ширина на ПВЦ профила, 5-камерен
  • Коефициент на топлопреминаване на целия прозорец Uw до 0,74 W/m2
  • Профилните конструкции, достъпни в два различни дизайна
  • Стъклопакети с дебелина до 47 мм за много добра топло- и шумоизолация
  • Коефициент на топлопреминаване на рамката Uf = 1,2 W/m2K
  • Вътрешен двустъпков стъклодържач за по-добра защита против крадци
  • Две периферни заваряващи се TPE  уплътнения
  • Шумоизолация до 44 dB (клас на шумозащита 4)
  • 40 разновидности на цветове

Надеждна топлоизолация като основа за мечтания Ви дом

Непрестанното покачване на цените на енергията и недостига на суровини правят все по-важна изолацията на една сграда. В днешно време е немислимо да се пренебрегне качеството на дограмата. Със строителна ширина на профила от 71 мм и коефициент на топлопреминаване на рамката от 1,2 W/m2K ПВЦ системата Arcade предлага добра топлоизолация и познатия висок технически стандарт на Inoutic. С тази информация вземането на решение за изработка и монтаж на правилната дограма става доста лесно.

Изчислете тук колко енергия ще спестите!
Надеждна топлоизолация като основа за мечтания Ви дом

Дограма точно по Вашия вкус

Какъв цвят искате да бъде Вашата дограма Arcade? Можете да избирате измежду 40 различни декора, сред които обикновени цветове, дървени декори или наподобяващи алуминий фолиа. Особеното при дограмите Inoutic е това, че има подходящи антрацитни профили за прозорци в сивита гама. Ето как ще изглежда ПВЦ дограмата Ви като алуминиева!
Открийте подходящия цвят за Вашите прозорци!
Дограма точно по Вашия вкус

Система за цветове на Inoutic /

Индивидуални цветове за всеки вкус

Цветните ПВЦ прозорци внасят творчески акцент и оказват съществено влияние върху визията на фасадата на къщата, апартамента, офиса Ви. 
Със своя широк набор от декори Inoutic предлага почти безгранични възможности за дизайнерски решения. По този начин новопостроените сгради или тези, които са реновирани, могат да бъдат изработени напълно индивидуално и може да се придаде съвсем нова визия на техните фасади.

Цветовете на нашите ПВЦ прозорци са групирани по архитектурни стилове, като така улесняваме максимално Вашия избор, който да бъде напълно според личните Ви предпочитания.

Модерни цветове

Die modischen Grautöne verbinden sich mit einer edlen Perlstruktur zu einer raffinierten Akzentuierung der Bauarchitektur.

Архитектурни цветове

Визията на висококачествените цветове, наподобяваща алуминий, и изисканите сиви нюанси придават на фасадата изключителна елегантност.

Класически цветове

Нашите най-продавани цветни декори отлично допълват архитектурата на жилищни и на административни сгради и са подходящи както за ново строителство, така и за проекти за саниране.

Вечни цветове

Вечни цветове внасят цветни акценти върху фасадата на сградата посредством непреходни и красиви цветове с несиметрични дървесни шарки.

Традиционни цветове

Топлите дървесни декори, придаващи естествена визия с фино оформени несиметрични дървесни шарки, допълват перфектно както традиционни, така и модерни архитектурни стилове.

Съвети и факти

Конфигуратор за цветове

Конфигуратор за цветове

Посредством нашия конфигуратор за цветове можете само с няколко клика на мишката да придадете нов дизайн на Вашата фасада. Просто качете снимка на Вашата къща и го изпробвайте!

Калкулатор за пестене на енергия

Калкулатор за пестене на енергия

Изчислете бързо и лесно с нашия калкулатор за пестене на енергия колко пари и CO2 можете да спестите през следващите години с нови прозорци и врати.