Профили за ПВЦ прозорци

Нашите профили за ПВЦ прозорци и врати на тераси са оптималното решение на всички изисквания в новопостроени и стари сгради или при модернизиране.Inoutic предлага много и различни системи и дизайни във всички класове ПВЦ дограма Всички те са прецизно изработени и са изключително енергийно-ефективни. ПВЦ прозорците впечатляват със своя дълъг живот, иновативност и трайност, широка гама от цветове и лесен монтаж.

Eforte – висококачествена система за дограми с дълбочина на профила от 84 мм

Модерна ПВЦ прозоречна система от високия клас, която не прави компромис по отношение на качеството и топлоизолацията и чиято рамка притежава отлични изолационни стойности.

Presitge – перфектно балансирана система за дограми с дълбочина на профила от 76 мм

Висококачествена ПВЦ прозоречна система, която предоставя перфектен баланс между екологичност, дизайн и функционалност, като по този начин отговаря на високите изисквания, поставени от съвременното строителство.

Arcade – 5 камерна система за ПВЦ дограми, отговаряща на всички стандарти, с дълбочина на профила от 71 мм

Усъвършенствана ПВЦ прозоречна система, която е много качествена и предлага добро съотношение цена-ползи, за да отговори на всички изисквания за стандарт по отношение на съвременните условия на живот във вашата къща, апартамент или офис.
Конфигуратор за цветове

Конфигуратор за цветове

Посредством нашия конфигуратор за цветове можете само с няколко клика на мишката да придадете нов дизайн на Вашата фасада. Просто качете снимка на Вашата къща и го изпробвайте!

Калкулатор за пестене на енергия

Калкулатор за пестене на енергия

Изчислете бързо и лесно с нашия калкулатор за пестене на енергия колко пари и CO2 можете да спестите през следващите години с нови прозорци и врати.