Врати за тераси

PVC вратите за балкони и тераси от са налични в различни варианти: с всестранно заварена рамка, като разгъваща се и плъзгаща се врата, като врата - хармоника, като накланяща се и плъзгаща се врата или като повдигаща се и плъзгаща се врата. Вариантът, който ще изберете, зависи от индивидуалните Ви потребности, като например размера на елемента или желания комфорт на работа.

Повдигащи се и плъзгащи се врати за тераси

Тази система е подходяща при особено големи размери врати за тераси, тъй като благодарение на нея те могат да се отварят лесно и комфортно.

Врати за балкони и тераси

ПВЦ вратите за терасите и балконите могат да бъдат изработени като класически въртящи се и наклонени врати, като двукрили врати, като разгъващи се и плъзгащи се врати или като накланящи се и плъзгащи се врати.

Конфигуратор за цветове

Конфигуратор за цветове

Посредством нашия конфигуратор за цветове можете само с няколко клика на мишката да придадете нов дизайн на Вашата фасада. Просто качете снимка на Вашата къща и го изпробвайте!

Калкулатор за пестене на енергия

Калкулатор за пестене на енергия

Изчислете бързо и лесно с нашия калкулатор за пестене на енергия колко пари и CO2 можете да спестите през следващите години с нови прозорци и врати.